INSTALLATIE VAN EEN LAADSTATION THUIS IN BELGÏE

U hebt een laadstation nodig voor uw elektrisch voertuig, thuis of op het bedrijf ? We helpen u om deze, volgens uw behoeften,  te vinden en te installeren.

Voordelen van een thuislaadstation

Snelheid

Een laadstation laat een veel snellere oplaadbeurt toe dan een klassieke stopcontact.

Online beheer

U kan de laadstations vanop afstand beheren, via onze mobiele app.

Flexibiliteit

Laat uw vrienden, familie of klanten toe om hun voertuigen gratis op te laden, of tegen betaling.

Gemak

Hou uw laadkabel altijd proper en beschikbaar in uw koffer, onderweg.

Onze terminals

Wallbox-terminals (Spanje)

Wallbox biedt oplaadoplossingen voor thuis en op het werk, hetzij met een geïntegreerde kabel, hetzij in een stopcontact met een universele stekker die kan worden aangepast aan voertuigconnectoren 1 en 2.

Pulsar 9-reeks

Compact ontwerp en krachtige functies. De combinatie van verschillende functies maakt Pulsar de perfecte keuze voor uw huis. Pulsar heeft een geïntegreerde kabel en is geschikt voor elke elektrische auto met laadstopcontact type 1 of type 2. Kies tussen 7,4 kW, 11 kW of 22 kW.

Copper SB

Indrukwekkend ontwerp en maximale flexibiliteit. Onze Copper SB geeft u maximale flexibiliteit en uw klanten. Dankzij de universele stekker kan hij worden aangepast aan voertuigconnectoren type 1 en type 2. De Copper is verkrijgbaar met een maximaal vermogen van 22 kW voor driefasige installaties.

Commander 2

De ideale laadoplossing voor uw bedrijf. Speciaal ontworpen voor semi-openbare of zakelijke parkeerterreinen. Commander 2 heeft een 7-inch touchscreen waarmee het vermogen vanaf het scherm kan worden aangepast. Het communiceert met het MyWallbox-platform of de applicatie via Wi-Fi, Ethernet of Bluetooth. Commander 2 is leverbaar met een maximaal vermogen van 22 kW voor driefasige installaties en 7,4 kW voor enkelfasige installaties. Het heeft een geïntegreerde type 1- of type 2-kabel.

Installatie in 3 stappen

(02) 253 9852